Tuinplezier: prettig gevoel van blijheid en vrolijkheid in de tuin.

Hoveniersbedrijf H. Bomhof gaat voor meer tuinplezier! Wij willen graag dat u nog meer tuinplezier beleeft en daar dragen wij graag aan bij.

Alles begint natuurlijk met een goed tuinontwerp. Het is ook mogelijk om op basis van een bestaande tuin een ontwerp te maken, wat het plan vormt voor de toekomst. Nieuw ontwerp of ontwerpen op basis van de bestaande situatie: het plan vormt in ieder geval de basis voor uw tuinplezier!

Na de aanleg of eventuele renovatie begint natuurlijk het onderhoud van uw tuin. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij hier ook een rol in spelen. Graag denken we met u mee over een mogelijke invulling. Onderhoud is namelijk in vele vormen mogelijk. Denk aan het grote voor- en naarjaarsonderhoud, minder frequente snoeiklussen (bijvoorbeeld het snoeien van bomen) maar ook onderhoud op week- of maandbasis behoort tot de mogelijkheden

Beleeft u tuinplezier aan het onderhouden van uw tuin? Maar heeft u zo nu en dan behoefte aan gespecialiseerd advies? Ook dan helpen we u graag verder.

Ons uitgangspunt is uw tuinplezier! Wilt u meer weten? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Wij horen het natuurlijk graag.

Vragen? Neem gerust contact op via 0529-401675 of mail info@bomhofhovenier.nl.
Bomhof, meer dan tuinen alleen!