Geen tuin kan zonder onderhoud!

Elke tuin heeft haar specifieke onderhoud nodig. Ons bedrijf biedt verschillende mogelijkheden. Van volledig onderhoud van uw tuin tot een ondersteunende rol van onze zijde, van eens per twee weken tot twee keer per jaar: Wij zijn u graag tot dienst!

Voor het onderhouden van uw tuin volgen wij het volgende stappenplan:

  • Stap 1: Uw wensen

    We brengen uw onderhoudswensen in kaart. Vragen waarop we een antwoord zoeken zijn: Wat gaan we doen? Wanneer gaan we het doen? Hoe vaak gaan we het doen? Hierbij kan onze rol variëren van het uitvoeren van volledig onderhoud van uw tuin tot slechts een ondersteunende rol hierin.

  • Stap 2: Offerte

    We brengen een duidelijke en heldere offerte uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Hierbij is er vanzelfsprekend de mogelijkheid om de werkzaamheden eens per maand in rekening te brengen.

  • Stap 3: Genieten!

    Wij verzorgen conform de gemaakte afspraken het onderhoud, zodat u zorgeloos kan genieten van uw tuin.

Wij houden van een duidelijk aanpak, ook bij het onderhoud, zodat u weet waar u aan toe bent. De werkzaamheden die bij onderhoud door ons worden                                                              uitgevoerd zijn bijvoorbeeld het snoeien van bomen, windsingels, fruitbomen, sierheesters en hagen. Maar ook het kappen van bomen, grasmaaien, bemesten, onkruidbestrijding en het schouwen van sloten behoort tot ons takenpakket.

Let op onderhoudsplannen!

Informeer eens naar ons onderhoudsplan. Het onderhoudsplan is mogelijk vanaf twee keer per jaar (voor groot onderhoud) tot tweewekelijks onderhoud. (Groot) onderhoud aan uw tuin is eveneens mogelijk tijdens uw vakantie! De overlast is voor u hierdoor minimaal en na uw vakantie heeft u in ieder geval geen werk in uw tuin. Dit alles is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Impressie tuinonderhoud:

Vragen? Neem gerust contact op via 0529-401675 of mail info@bomhofhovenier.nl.
Bomhof, meer dan tuinen alleen!